Deze loodgieter Tilburg staat hoog aangeschreven

gasned

de haas

Ik had de afgelopen maanden meerdere malen last van een lekkage. Dit was in mijn badkamer op de eerste verdieping. Steeds wanneer ik het bad had gebruikt, lag er steeds een kleine plas water. In het begin was dit maar een klein plasje en kon ik dit steeds opdrogen met een handdoek. Echter na een aantal weken werd dit dus steeds erger. Zo had ik in eerste instantie binnen mijn omgeving gevraagd of ik hier zelf iets aan kon doen. Hier krijg ik wel een aantal tips, alleen werkte dus in mijn geval niet. Dit was dan ook de reden dat ik uiteindelijk online ben gaan zoeken naar een firma die mij hierbij kon helpen. Door te zoeken op “loodgieter Tilburg” ben ik uiteindelijk uitgekomen bij De Haas Loodgieter en- en CV installatie. Ik was zelf dus niet in staat op de lekkage op te sporen. Ik wist natuurlijk wel dat het iets te maken had met mijn badkuip. Maar toch kwam ik hier zelf niet uit.

loodgieter Tilburg

Zeker een aanrader

gasnedToen de loodgieter eenmaal langskwam, dat was na twee dagen, had hij het probleem zo gevonden. Ook had hij de lekkage trouwens snel verholpen. Wel zei die overigens dat ik de badkuip toen twee dagen niet meer mocht gebruiken. Zodoende deed ik dat dus ook. Ik heb dan ook tot op het heden hier geen lekkage meer gehad.

Wat wellicht ook nog interessant is om te weten is dat deze loodgieter Tilburg ook nog andere diensten aanbiedt. Deze wil ik dan ook graag met jullie delen, De Haas doet ook nog aan: schilderen en stucen. Dus doe er je voordeel mee.