Direct het Pontmeyer hout gelegd

images
Voor de mensen die naar goed hout op zoek zijn, heb ik een echte aanrader. Dan loont het namelijk je eens te verdiepen in het kwalitatief goede Pontmeyer hout, waar ikzelf in elk geval zeer over te spreken ben. Met dit hout namelijk, haal je echte kwaliteit in huis. Zeker voor iemand die de vloer gaat leggen van dit soort hout was het echt van belang om een goede kwaliteit aan hout op te sporen, hout dat stevig en toch goed te bewerken is, en dat jaren en jaren mee zou kunnen op de vloer. In die zoektocht ben ik nu geslaagd, want ik heb vele vrienden geraadpleegd en tevens velen van hen kwamen met de tip voor Pontmeyer hout. Bijkomend voordeel was voor mij ook nog eens dat het Pontmeyer hout bij mij thuis afgeleverd kon worden, vele malen goedkoper dus dan zelf een aanhangwagen te moeten huren en het vervoer te regelen. Bij zo’n grote partij moet je er misschien ook nog wel rekening mee houden dat je geld kwijt bent aan meerdere keren rijden bovendien en nu was het in een keer geleverd en kon ik het na het uitladen ook direct gaan leggen!