E-liquid helpt jou van de rook verslaving af!

EA Sigaret

Wist jij dat je met de juiste E-liquid kunt stoppen met roken? Zelf was ik als intensieve roker klaar met de nicotine wat ik binnen kreeg. Ik wilde maar al te graag stoppen met roken en wist mij geen weg te banen om dit waar te maken. Hierdoor heb ik meerdere pogingen gedaan om de sigaret niet meer aan te raken. Helaas was dit steeds weer van korte duur en baalde dan ook als een stekker wanneer het mij niet lukte.

Met de juiste E-liquid moet het lukken!

E-liquidUiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar hulpmiddelen wat ik kan gebruiken. Stoppen met roken moest er gewoon van komen, al dan wel met een extraatje. Maar het zou mij gaan lukken! Dankzij mijn zoektocht op het internet naar hulpmiddelen wat ik kan gebruiken, ben ik terecht gekomen op de website van ea-sigaret.nl. Hier kun je een elektrische sigaret met E-liquid bestellen. Nu moet ik zeggen dat dit een soort van vervanging kan zijn, maar dit ligt toch heel anders in de hand dan de  gewone sigaret?

Mensen gezocht die hier ervaring mee hebben!

Elektrische sigaretNu dat ik graag wilde weten of dat het effectief is om te gebruiken. Heb ik ervoor gekozen om op Facebook een bericht online te zetten  met deze vraag. In een mum van tijd had ik tig berichten met alleen maar positieve reacties! Er was gewoonweg geen één negatief bericht hierover te vinden en zodoende heb ik mijn keuze gemaakt! Bij dit bedrijf ben ik mijn elektrische sigaret gaan bestellen. Natuurlijk weet ik de werking hier nog niet van. Bovendien moet ik de juiste smaak ook nog zien te achterhalen. Ik heb er trouwens wel voor gekozen om een proefpakket te nemen. Hier zitten meerdere smaakjes in en wellicht vind ik zo mijn eigen “smaakje”.