Fiets op slot

Vorige week heb ik Nellok gebeld om mijn fietsslot open te laten maken. Ik was heel even de deur uit gegaan om boodschappen te doen. Vervolgens in de Albert Heijn tijdens het boodschappen doen ben ik blijkbaar ergens mijn sleutels kwijtgeraakt. Ik dacht dat ik ze in mijn broekzak had gestopt maar helaas kon ik ze daar ook niet meer vinden. Ik raakte een beetje in paniek omdat ik hierna ook nog naar een concert moest. Dan moest ik eerst naar huis om mijn OV chipkaart op te halen om vervolgens vanaf daar de bus te nemen. De fiets was dan uiteindelijk wel het snelste vervoersmiddel geweest. Met de bus zou ik er minstens nog een uur extra over doen. Dit zag ik niet zitten dus keek ik uiteindelijk naar een slotenmaker in de buurt. Ik kwam al snel uit bij Nellok. Een slotenmaker hier in Amsterdam die mij prima heeft geholpen.
100101portusganda-005

Nieuw slot

De man van de slotenmaker was er binnen drie kwartier. Hij maakte met gemak mijn slot open, zonder veel schade aan te brengen. Heel erg fijn want dan kon ik in ieder geval nog op tijd naar mijn vrienden en vervolgens naar het concert. De man gaf me een extra hangslot die ik kon gebruiken. Ik rekende af en kon weer op pad. Ben erg tevreden met hoe snel ze er waren. Wat een top service dat ze zelfs midden in de stad mij kwamen helpen. Dit zouden meer slotenmakers moeten doen. Ik zou Nellok aan iedereen aanbevelen. Zag dat ze in meerdere steden deze slotenmaker hebben dus je hoeft niet alleen in Amsterdam bang te zijn als je je sleutels kwijt raakt.