Financial lease? Misschien ook interessant voor jou

Bedrijfswagen

Financial leaseIndien jij een eigen bedrijf hebt of een auto wilt leasen, heb ik een goed advies voor jou. Namelijk via Finalease. Via dit bedrijf heb ik namelijk ook mijn auto geleased. Dit natuurlijk tegen een voordelige prijs. Zo heb ik gehoord van verschillende mensen binnen mijn omgeving dat zij maandelijks best veel kwijt zijn. Ook verschillende de bedragen weleens. Erg vervelend natuurlijk omdat je dan niet precies weet wat je aan het eind van de maand kwijt ben voor de auto. Gelukkig heb ik hier geen last van. Ik weet elke maand precies wat ik kwijt ben en dat bedrag blijft ook altijd hetzelfde.

finaleaseWat verder nog interessant is om te weten is dat deze firma aan financial lease doen. Hiermee kun je tweedehandse auto’s leasen tegen lage prijzen. Vooral startende ondernemers zullen hier gebruik van maken. De kosten per maand zijn nu namelijk nog lager.

Een aanrader in omstreken

BedrijfswagenWanneer ik in mijn omgeving kijk, zie ik dat mensen ook hun auto geleased hebben via finalease.nl. Vooral financial lease is erg populair. Dit komt vooral omdat je dus jonge auto’s hebt, die prima functioneren en dat voor een lagere prijs. Over het algemeen ben ik sowieso wel te spreken over leasen. Waarom zou je een auto willen bezitten? Het lijkt mij toch voldoende als je die alleen gebruiken kan. Wanneer je het zo doet ben je immers ook nog altijd verzekerd van nieuwe modellen. En heb jij pech en schade krijg je vaak zonder problemen een andere model.

 

Benieuwd wat er allemaal binnen jou budget past? Neem dan gerust even contact met ze op.