Genoeg keuze, kerstpakket 2016

Kan me er nu al op verheugen dat over een aantal weken de kerstboom alweer in huis kan staan. Ook op mijn werk zijn we dan druk bezig om de kerstbomen weer op te zetten, en alles gezellig te maken. Ik vind dit altijd een hele gezellige periode. Het lijkt dan ook dat iedereen een stuk vrolijker is, de sfeer zit er dan al goed in. Omdat ik dit jaar de taak heb gekregen om zowel voor de medewerkers als ook voor onze goede relaties een mooi kerstpakket 2016 te kopen ben ik op de site van kerstpakkettenplaza gaan kijken. Toevallig weet ik dat je hier de mooiste pakketten kan bestellen, dus vanmiddag maar eens gaan kijken hier. Vanaf de eerste pagina op de site van kerstpakket 2016 is het al zeer moeilijk om hier een keuze uit te maken, Voor onze relaties was ik er al snel uit, dat gaat een drankpakket worden, maar voor de medewerkers is het een stuk moeilijker. De keuze was een Italiaans pakket, of toch maar de keuze maken voor een traditioneel pakket. Natuurlijk is een Italiaans pakket heel persoonlijk, je lust het el, of je lust het niet, toch maar gekozen voor het traditionele pakket, ik weet zeker dat iedereen dit wel leuk vindt.   file_37_1156_pngresized_w175h131m5r0g0b0a0

Gratis bezorgkosten

Behalve de geweldige keuze die je via het internet hebt, zijn de bezorgkosten ook nog eens gratis, natuurlijk moet je dan wel een flinke bestelling hebben gedaan, en alle pakketten op één adres laten bezorgen, wij zijn klaar voor de kerst. 5 (8)