Hovenier Best weet raad met uw tuin

hovenierbedrijf van der ven logo

Hovenier Best heeft ons enorm geholpen met onze vraag. We wilden namelijk onze tuin totaal verbouwen. Zelf hadden we hier geen verstand van, en wisten we hier geen raad mee. Daarom gingen we bij onze vrienden en familie vragen, of mensen hier ervaring mee hadden. Ook keek mijn vrouw op internet naar verschillende hoveniersbedrijven. 

Van de Venhovenier best planten

Hovenier best is het beste bedrijf dat ons kon helpen. Onze omgeving heeft namelijk een goede ervaring gehad met dit bedrijf, en was zeer tevreden over het resultaat. Ook kwam dit bedrijf volgens mijn vrouw als beste naar voren. Dit bleek dan ook waar te zijn. Hoveniersbedrijf Van de Ven is veruit de beste in wat ze doen. Ze weten telkens weer de tuin op de beste manier op te knappen. Ook heb ik de resultaten van mijn kennissen gezien. Hier was ik zeer te spreken over. Toch had ik nog wat overige vragen over de diensten van het bedrijf, en besloot ik het bedrijf te bellen.

Contacttuin voorbeeld van der ven

De telefoon werd vriendelijk opgenomen, en ik werd netjes te woord gestaan gedurende het gesprek. De medewerker weet duidelijk veel over de diensten die ze aanbieden, en heeft mijn vragen zorgvuldig beantwoord. Geweldig bedrijf! De medewerker kon goed met mijn idee meedenken. Voor ik het wist hadden we het idee voor mijn tuin klaar, en hadden we voor de volgende week al een afspraak ingepland. Ik hoop dat ik in de toekomst ook met dit bedrijf kan samenwerken.