Inboedel opkopen door seniorenhulp

Bij een verhuizing wil u natuurlijk niet alle oude spullen weer terug hebben in het nieuwe huis. Daarom doet seniorenhulp ook aan inboedel opkopen.  Ook als nabestaande wil u niet al het spul van de overleden dierbare in huis. Spullen die overblijven bij de huisontruiming zullen dan naar de veiling gaan zodat u wel wat van waarde ervoor terug krijgt. Hierbij is de volledige winst voor de klant, seniorenhulp koopt zelf niet de spullen op. Wat ook fijn is aan dit bedrijf is dat zij alles komen verhuizen. Er hoeft niet iets van waarde bij te zitten zoals een antieke kast zodat ze komen. Een erkend senioren verhuizer is het zeker en zal u niet in de ijskou laten zitten.

 

Professioneel

De manier waarop seniorenhulp te werk gaat is zeer professioneel. Daarbij worden ook grote vrachtwagens gebruikt en ander transport, op het gebied van verhuizen zijn het echte vakmensen en specialisten. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de stand van zaken en kunt u gewoon doen wat u fijn vind. De dienst inboedel opkopen is ook een heel goed alternatief van het bedrijf om voor u ervoor te zorgen dat de spullen een nieuw thuis krijgen.

Spullen snel weg?

Het bedrijf biedt ook een dienst aan waarbij de woning snel ontruimt kan worden voor bij een verhuizing. Als u bijvoorbeeld een tijdslimiet krijgt voor het schoon opleveren van de woning. Seniorenhulp beloofd het huis leeg te maken binnen vijf tot zeven werkdagen zodat u hier ook geen zorgen aan kan ondervinden.