Laser ontharen was voor mij de oplossing

logo-kliniek-veldhoven

laser ontharenEen van de dingen waar ik mij niet zo heel erg zeker voel is mijn lichaamsbeharing. Door mijn genen heb ik namelijk op sommige plekken best veel haar en dat vind ik niet altijd even fris. Wegscheren is geen optie voor mij, omdat ik stoppels heel erg naar vind. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een oplossing.

Met een laser

Het gaat voornamelijk om mijn rug en buikhaar. Mijn vriendin heeft liever ook dat ik dit weg haal en daarom ben ik op zoek gegaan naar een behandeling om er in een keer vanaf te zijn. Op het internet had ik al het een en ander gelezen over laser ontharen.

Van verschillende mensen had ik begrepen dat dit de beste manier was om van te veel haar af te komen. Het is allemaal heel technisch, maar het komt er op neer dat het haarzakje in de huid met een laserstraal wordt geraakt. Deze techniek doet over het algemeen geen pijn en zorgt voor het beste resultaat.

Kliniek-300x225Toen ik dit las was ik helemaal enthousiast. Op de verschillende fora had ik gelezen dat mensen bij Kliniek Veldhoven hele goede ervaringen hebben gehad. Om deze reden heb ik een afspraak gemaakt voor het laser ontharen. Tijdens de eerste afspraak werd er verteld wat er allemaal gedaan kon worden en hoeveel behandelingen ik ongeveer nodig zou gaan hebben voor het gewenste resultaat.

Tot nu toe heb ik drie behandelingen gehad en ik merk heel erg veel verschil. Er staan nog een paar behandelingen gepland en daarna zou alles weg moeten zijn!