Met acht personen terecht bij Vakantiepark Dordogne!

Wijzelf hebben een groot gezin en om ieder jaar met z’n alle op vakantie te kunnen beginnen we al vroeg genoeg met het uitzoeken van een geschikte vakantie. Met het vliegtuig een verre reis te maken om te genieten van onze vakantie zien we niet zitten aangezien de kosten hiervoor dan praktisch te hoog wordt, helaas aangezien we toch graag naar Bali gaan of iets in die richting. Tijdens onze zoektocht op het internet zijn we terecht gekomen op de website van France comfort waar Vakantiepark Dordogne aangeboden stond. Dit vakantiepark biedt vakantiehuizen aan voor maximaal acht personen, iets wat je niet vaak tegenkomt wat overigens wel onze interesse gewekt heeft. Tijdens het bezichtigen van deze website viel het ons direct op dat het erg luxe vakantiehuizen zijn, dat is helemaal perfect! Nu nog een geschikte huisje uitzoeken, genoeg huisjes gevonden bij hun om een keuze te moeten maken.

Luxe ingericht.Logo frans

Dit vakantiepark heeft luxe vakantiehuizen wat erg luxe is ingericht. Denk hierbij aan een wasmachine, condensdroger en zelfs een magnetron is er te vinden in hun huisjes! Moet wel zeggen dat ik het eerst niet geloofde tot in hun recensie gelezen heb. Hierin werd het mij goed duidelijk dat echt alles te vinden is in hun vakantiehuizen! Dit vakantiepark is zelfs nog goedkoper als dat je elders zult vinden in Frankrijk, mijn ouders waren in lof toen ze dit vakantiepark gezien hadden en wilde direct boeken!download

Heerlijk vertoeven.

We hebben met ze alle om de tafel gezeten om te overleggen of dat iedereen ermee instemt om daar te boeken. Het heeft ook niet lang geduurd voordat we daadwerkelijk bezig waren met het boeken van onze vakantie voor volgend jaar. Normaliter zijn we er lang mee bezig aangezien we dan geen geschikte vakantiepark vinden kunnen waar je met acht personen in een huisje terecht kan, nu kunnen we niet wachten tot we erheen mogen! Vakantiepark Dordogne maakt het dan ook echt mogelijk om te kunnen genieten. download (1)