Mijn stage in Afrika is geslaagd!

stage Afrika

Mijn stage in Afrika is precies zo verlopen hoe dat ik het in gedachten had! Voor enkele maanden terug wilde ik iets doen voor een ander. Niet zozeer hier in Nederland, maar er juist buiten. Op dit moment volg ik mijn opleiding tot arts, iets wat ik mijn gehele leven al wilde doen. Op zich is het werken in de ziekenhuis hier geen probleem. Alleen ben ik opzoek naar meer. Met name in het buitenland meehelpen met het verzorgen van de zieke kinderen of de ouders die een behandeling nodig hebben. Hierdoor heb ik toen die tijd het besluit genomen om een opleiding in het buitenland te gaan volgen.

stage Afrika

Online zoeken naar assistentie

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Do4Africa. Hier kun je middels de website jezelf inschrijven om in het buitenland je kennis te verbreden. Door de  borg te voldoen die zij vragen, ben jij verzekerd van het feit dat je hieraan deel mag nemen. Zijn behoeden de borg voor de garantie dat je er ook daadwerkelijk naar toe wilt gaan. Zelf wist ik het zeker dat ik dit graag wilde doen en heb mij ingeschreven. In diezelfde dag was alles al geregeld en hoefde ik alleen nog maar af te wachten totdat het zover was!

stage Afrika