Roken met EBNferro producten!

Ik rook al sinds mijn zestiende. De laatste maanden heb ik vaak pijn aan mijn keel. Ik heb meerde longontstekingen gehad in een relatief korte periode. Vandaar dat ik wilde stoppen met rokken. Simpelweg omdat ik deze longontstekingen en keelpijn overhield aan het roken. Helaas was stoppen met roken makkelijker gezegd dan gedaan. Ik was nog geen week gestopt en ik kocht alweer een pakje sigaretten. Maar toch wilde ik stoppen met roken maar het verkrijgen van nicotine was belangrijk voor mij. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik terecht op de website van EBNferro.EBNferro is een bedrijf dat elektrische sigaretten verkoopt. Ik zelf had nog nooit van elektrische sigaretten gehoord. Van het een kwam dan ook het ander!
Dampen

Wat zijn e sigaretten precies?

E sigaretten zijn sigaretten gemaakt op elektriciteit. Deze sigaretten zijn minder schadelijk voor de longen en keel dan normale sigaretten. Maar hoe kan het dat een e sigaret minder schadelijk is? Simpelweg door waterdamp. Tijdens het roken van de e sigaret wordt de rook verdampt waardoor er alleen waterdamp binnen in de longen komt. Natuurlijk is dit minder schadelijk dan de rook van een normale sigaret in de longen. Zodoende besloot ik gelijk om een E sigaret aan te gaan schaffen. Sindsdien heb ik geen last meer gehad van longontstekingen of keelpijn!