Rollator op maat bij Uw Rollator

Simpele rollator

Uw RollatorVandaag heb ik een goede tip voor jullie waar je een rollator kunt kopen, namelijk bij Uw Rollator. Natuurlijk heeft niet iedereen hier iets aan. Ook zullen de mensen die dit nodig hebben dit blog waarschijnlijk niet lezen. Dit omdat senioren vaak niet bekend zijn met het gebruik van een computer of laptop. Dit omdat zij hier niet mee opgegroeid zijn. Deze doelgroep doet nog alles op de ouderwetse manier. Wanneer zij op de hoogte willen blijven van het nieuws, lezen zij de krant op kijken het acht uur journaal. Jongere mensen blijven hier online van op de hoogte.

rollator op maatMijn vraag aan jullie is om de ouderen hiermee te helpen. Jullie zullen zelf hopelijk geen rollator nodig hebben. Echter misschien jouw opa, oma, oom of tante wel. Vandaar dat je de site van Uw Rollator moet bezoeken. 

Wat kun je allemaal op deze site vinden

Zoals de meeste van jullie weten wordt de aanschaf van een rollator niet vergoed door de verzekering. Waar deze vroeger nog in het basispakket zat, is dit tegenwoordig niet meer. Toen dit werd afgeschaft veroorzaakte het ook veel problemen. Ik kan mij nog goed herinneren toen dit gebeurde. Wekenlang kwam het in het nieuws en uiteindelijk waaide het wel over.

Simpele rollatorDit neemt echter niet weg dat veel Nederlanders dit wel nodig hebben. Volgens Uw Rollator gebruiken er zo’n rond de 350.000 mensen zo’n ding en komen hier jaarlijks 40.000 bij. Deze mensen hebben vaak ook niet veel geld om te besteden. Vandaar dat je het bij de hierboven genoemde firma voor een goedkope prijs kan aanschaffen.

Zij hebben hier verschillende modellen als kleuren in. Hiervoor kun je het best zelf even naar de website gaan.