Schaamlipcorrectie ondergaan

Je hoort het niet vaak, maar ik wil dolgraag een Schaamlipcorrectie laten uitvoeren bij mezelf. Doordat ik zoveel last ervan heb is de dagelijkse gang van zaken niet meer mogelijk zonder pijn. Aangezien ik de laatste tijd vaak last had van mijn schaamlippen, wilde ik hier graag aan geholpen worden. Zowel met het paardrijden had ik er last van als met het vrijen. Voor mijn partner is dat natuurlijk niet leuk.

Mijn vriend had met Kliniek Veldhoven een intake afspraak gemaakt voor mij. Ter ondersteuning was hij meegegaan. Zo kreeg ik allerlei vragen die allemaal moest beantwoorden. Het waren voornamelijk medisch vragen, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. De werkwijze van Kliniek Veldhoven vind ik erg prettig. Alles word professioneel aangepakt en alles is ook duidelijk.

De behandelingschaamlipcorra

Een week na de intake werd ik al behandeld. De behandeling verliep uitstekend. Ik werd op mijn gemak gesteld en werd goed op de hoogte gehouden. In totaal waren ze maar een uurtje bezig met de behandeling, wat vlekkeloos verliep. Na de behandeling had ik wel wat napijn, maar ook dat is inmiddels weg. Na 1 week kon ik het dagelijks leven weer voortzetten. Na de behandeling is de pijn goed te behandelen met paracetamol en ibuprofen.

Het resultaat mag er echt wezen. Ik raad mensen ook echt aan om een Schaamlipcorrectie te doen als je pijn hebt. Wees niet bang, want de operatie stelt niks voor. Bekijk de website voor meer informatie over de diensten van Kliniek Veldhoven.