Seniorenhulp was er voor ons!

hulp

seniorenhulpVandaag ga ik het hebben over Seniorenhulp. Dit bedrijf heeft mijn ouders pas geleden echt uit de brand geholpen. Mijn ouders wonen namelijk nog in een groot huis. Een huis met meerdere kamers. Iedereen is inmiddels al het huis uit en daarom vonden ze het tijd om wat kleiner en gezelliger te gaan wonen. Ze verkochten daarom hun huis en ze kochten er een nieuw huis voor terug. De spullen die in het huis stonden moesten natuurlijk wel over verhuisd of verkocht worden. Wij boden uiteraard hulp aan maar mijn ouders wilden ons hier niet mee opzadelen. Ze besloten daarom om opzoek te gaan naar een bedrijf dat dit doet voor ouderen.

Mijn ouders vroegen wat rond in hun vriendenkring en zo kwamen ze uit bij Seniorenhulp. Voor een mooi tarief helpen zij ouderen met verhuizen. Mijn ouders hoorden veel positiefs over ze en daarom namen ze contact met het bedrijf op. Op de website zagen ze dat dit inderdaad voor een lage prijs gedaan wordt.

seniorenZe zijn verhuisd!hulp

Mijn ouders kozen voor dit bedrijf en dat was een hele goede keuze. Ze zijn namelijk erg snel oververhuisd. De verhuizing liep namelijk erg soepel en dat was precies wat mijn ouders wilden. Er zijn geen spullen kapot gegaan en ze zijn op tijd hun oude huis uitgegaan. Ze zijn in ieder geval erg tevreden en ze hebben mij gevraagd om hier een artikel over te schrijven. Ik hoop dat dit een goede tip voor jullie is en dat ik jullie de volgende keer weer op dit blog tref.