Tip van de dag: Energievergelijker op www.energievergelijk.nl

energievergelijk logo

Energievergelijker op www.energievergelijk.nl is veruit de beste energievergelijker. Ik heb al namelijk jaren lang honderden euro’s per jaar te veel betaald aan mijn huidige energiemaatschappij. Hier moest direct verandering in komen.

Internet

Op internet zocht ik naar verschillende websites die aanboden wat ik zocht. Er waren danzonnepanelen energievergelijk ook uiteindelijk te veel energievergelijk websites. Deze moest ik zelf naast elkaar zetten om zo weer de beste energievergelijkers naar voren te halen. Zo zag je dat de Energievergelijker op www.energievergelijk.nl de beste en meest gebruiksvriendelijke vergelijk website is. Hier hoef je alleen jouw gegevens in te vullen, en zie je direct in jouw omgeving welke energiemaatschappij het goedkoopst is. Dit had ik dan ook nodig! Het was ook handig dat ik direct kon overstappen van energiemaatschappij. Ik kon niet wachten om dit jaar al honderden euro’s te besparen op mijn energiekosten. Toch had ik nog wat overige vragen over de website, en daarom besloot ik te bellen naar de klantenservice.

Klantenservicewensen energievergelijk

De medewerker nam vriendelijk de telefoon op en stond me gedurende het gesprek netjes te woord. Voor ik het wist waren al mijn vragen al beantwoord. Overigens is het overstappen gratis, en had ik nog twee weken om me te bedenken! Geweldige website. Het resultaat was dan ook een paar maanden later goed te zien. Elke maand werden mijn kosten minder. Ik weet niet wat ik zonder deze fantastische website zou moeten. Ik raad ze dan ook zeker aan bij vrienden en familie.