Tip:Chalet te koop!

chalet te koop

chalet te koopVandaag ga ik het hebben over een gezellig tweede huis dat een goede vriendin van mij met haar man heeft aangeschaft. Pas geleden vertelde ze me namelijk over het chalet te koop dat ze gekocht hadden. Ik besloot om bij ze langs te komen en daar kwam ik tot de conclusie dat het echt heel erg leuk is om een extra huisje te hebben, in dit geval een chalet.

Het chalet staat op een erg leuk vakantiepark. Mijn vriendin heeft namelijk twee kinderen en die vermaken zich erg goed op dit park. Er zijn veel leuke dingen te doen en buiten dat komt mijn vriendin hier samen met haar man ook echt tot rust kan komen. Er zit namelijk een prachtig wellness centrum op het park. Toen ik pas geleden langs kwam en vertelde dat ik dit ook altijd al gewild heb vertelde ze me dat er nog een chalet te koop staat. Ze vertelde me dat ik eens een kijkje moest nemen op de website van Vakantiemakelaar. Hier zou ik het chalet kunnen kopen, dit moest ik natuurlijk eerst nog even met mijn man overleggen.

chaletWat een top idee!te koop

Mijn man vond dit gelukkig ook erg leuk. We hebben besloten om het huisje te kopen. Vanaf komend weekend kunnen we hier eindelijk heen en daar hebben we dan ook erg veel zin in. We zijn ook van plan om hier veel tijd in de zomer door te brengen. Kortom, dit was een top idee!