Verhuizen Maarssen goede ervaringen!

1Verhuizen is niet altijd even gemakkelijk. Een van de grootste zorgen is het over verhuizen van alle spullen. Het verhuizen van spullen kost veel tijd en moeite en dat is natuurlijk heel vermoeiend als je het zelf moet doen. Zo ben ik afgelopen maand verhuisd en ik had zelf geen tijd om alles in een busje te doen en mee te nemen. Vandaar dat ik een kijkje nam op het internet. Zo hoopte ik een bedrijf vinden die mijn oude woning kon ontruimen en daarna mijn spullen netjes in de nieuwe woning kon plaatsen.

De zoektocht2

Via het internet belandde ik dan ook op de website van verhuizen Maarssen. Via de website van dit bedrijf had ik de mogelijkheid om op een bepaalde datum alles te laten verhuizen. Hier mee ben ik dus ook akkoord gegaan en heb ik een datum ingevoerd.

De verhuizing ging van start3

Enkele dagen na contact arriveerde het personeel. Binnen een paar uur hadden ze netjes alle spullen in een grote vrachtwagen geladen en wat dozen ingepakt en gelabeld. Na een kleine drie kwartier gereden te hebben arriveerde de vrachtwagen bij mijn nieuwe woning. De spullen werden snel e uitgeladen. Niet veel later stond alles in mijn nieuwe woning precies op de plekken waar ik ze graag wilde hebben. Ben jij dus op zoek naar een verhuisbedrijf neem dan snel een kijkje op de website van Verhuizen Maarssen!