Wij hebben via deze website al onze kampeeruitrusting aangeschaft

kampeertent

hangmat

Ik ga deze zomer twee weken met mijn vriend kamperen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik liever in een luxe hotel zit. Echter sta ik wel altijd open voor nieuwe ervaringen. Ik heb in het verleden dan ook al meerdere keren op een camping gestaan. Echter was dit dan ook in een caravan. Deze keer gingen we dus alleen met een tent. Hier moesten we dan natuurlijk ook de juiste kampeeruitrusting voor kopen.  Zo hadden we bijvoorbeeld een kooktoestel nodig, slaapzakken en nog veel meer. Omdat ik dit het liefst allemaal tegelijk wilde bestellen ging ik dus op zoek naar een website waarbij dit mogelijk was. Het duurde mij dan ook even voordat ik deze website gevonden had. Deze wil ik dan ook graag met jullie delen. Dit natuurlijk in de hoop dat jullie hier in de toekomst ook iets aan gaan hebben.

kampeertent

Snelle levering

KampeeruitrustingZoals gezegd had ik dus alles tegelijkertijd besteld. Ik moest dan ook wel behoorlijk bedrag afrekenen echter hadden we dan wel alles wat we nodig hadden voor onze vakantie. Zo hadden we wel gekozen voor een familietent. Dit met de reden zodat we allebei genoeg ruimte hadden. Verder zitten we ook nog eens droog voor het geval het begint te regenen.

Ik ben dan ook erg benieuwd hoe deze vakantie gaat lopen. Ik heb er natuurlijk wel erg veel zin in. Ik weer in ieder geval zeker dat het niet zal liggen aan de kampeeruitrusting. Heb jij nog vragen of tips voor mij? Laat het mij dan weten door onderaan deze pagina een reactie te plaatsen.