ziektekostenverzekeringvergelijken2016.nl is een uitstekende website

Mijn moeder heeft vorige maand haar zorgverzekering omgezet, omdat ze erachter kwam dat ze enorm veel geld kon besparen. Ik had eerst het zelfde pakket als haar en daarom betaalde ik ook teveel.

Zij had haar zorgverzekering aangepast bij ziektekostenverzekeringvergelijken2016.nl.  Ik ben toen ook gaan kijken op die website en kwam er al snel achter dat ik flink geld kan besparen. Op de website stonden alle zorgverzekeringen met alle prijzen. Bij een verzekering kan je je op verschillende soorten manier verzekeren en ook die stonden erop. Zo kon je precies zien hoeveel geld je in je zak kan houden. Ik vond dat erg handig en heb er ook snel gebruik van gemaakt.

Een fantastisch bedrijf.

Ik werd uitstekend geholpen met het overzetten van mijn verzekering. Het bedrijf deed alles voor mij en nu betaal in veel minder. Ik weet zeker dat er meerdere mensen zijn die teveel betalen.

Mijn advies is daarom ook om eens te gaan kijken op ziektekostenverzekeringvergelijken2016.nl. Het is altijd fijn om geld in de zak te houden en dit is het moment om dat te kunnen doen. Het is een zeer overzichtelijke website, maar mocht je er niet uitkomen kan je ze ook bellen en staan ze je graag te woord.